BRUUN HYLDIG DUO

Den succesfulde og anmelderroste DUO  bestående af mezzosopranen Hetna Regitze Bruun og pianisten Kristoffer Hyldig blev etableret på Det Danske Sangselskabs årlige Liedkursus i Nordjylland i 2006. De har siden arbejdet sammen som duo med fokus på det 20. århundredes musik og med et særligt blik på Oliver Messiaens vokalmusik, som de brænder meget for.

De fik et gennembrud med indspilningen af O. Messiaens uhyre svære sangcyklus Harawi  i 2008 for pladeselskabet Naxos International. En indspilning som kastede et væld af begejstrede internationale anmeldelser og engagementer af sig. Sammen har de optrådt i både Danmark, England, Tyskland, Frankrig, Italien og USA. I Danmark har de bl.a. givet koncerter på Hindsgavl Festivalen, Oremandsgaard Kammermusikfestival, Holmboe i Horsens, Statens Museum for Kunst og adskillige gange i Århus Musikhus og DR’s koncertsal. Udenfor Danmark har duoen med stor succes optrådt ved den fremtrædende festival Leeds Lieder+ i England, i Maison du Danemark i Paris, ved San Cataldo´s 100 år jubilæum i Italien og ved American University, Washington D.C., USA.

Bruun Hyldig Duo blev nomineret til P2 prisen i kategorien “Bedste Vokalværker” med cd’en ”Harawi” af O. Messiaen. Duoens anden cd ”Skønne perler” udkom på NAXOS i 2010 med værker af danske komponister fra det 20.årh. I 2014 udkom duoens tredje cd med flere vokalværker af O.Messiaen for pladeselskabet NAXOS International.
I februar 2017 udkommer duoens fjerde cd på pladeselskabet “Dacapo Records” med vokalværker af den danske komponist Poul Rovsing Olsen. Se mere her.

Bruun Hyldig Duo blev nomineret til P2 Prisen 2010 i kategorien “Vokalværker” og optrådte i den anledning ved festkoncerten i DR´s koncertsal.